Saht - Diskografija (1991-2012) - 16 April 2014 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:06 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2014 » April » 16 » Saht - Diskografija (1991-2012)
7:15 PM
Saht - Diskografija (1991-2012)
_________________________________________________
1995 - Disko, Sminka I Opanci
1997 - Izuvantis Totalis
2000 - Gospoda Drugovi
2001 - Gospoda Drugovi (Reizdanje)
2005 - Tironanija
2008 - Sahtom U Glavu
2012 - Cas Anatomije
_________________________________________________
1991 - Ti Zelis Oi
Intermezzo
Na Ulici
Elvis Jeste Mrtav
Ja Sam Lud
Beogradski Otpadi
Ti Zelis Oi
Disko Riba
Radnicko Jutro
Dok Pijemo Pivo U Klubu Penzionera
 
1995 - Disko, Sminka I Opanci
Idite Iz Srbije
Beograd
Mali Covek
Disko Riba
Ti Zelis Oi !
Dzup Bup Mup '91.
Ja Sam Najveci (Saban Uzvraca Udarac)
Opet Sam Sam
Ko To Od Beograda Pravi Malu Varos Iz Srbije
Tvoj Glas
Osudjen
Necu Da Budem Kao Ti !
Mars Odavde (Sabane) !
Okrsaj
 
1997 - Izuvantis Totalis
Izuvantis Totalis
Necu Da Molim
Pobednik
Danilo Ti Si Bog
Srbija Pripada Nama
Zasto
Menadzer
Singidunum
Bata Tamani Svabe
Plavo Zlo
Igla
Amerika Smrdi
Moja Mala Gleda Palmu
Mega Zvezda
Buvljak
 
2000 - Gospoda Drugovi
Preobrazenje
Decko Iz Dzankovca
Crna Ruka
Braca
Nedelja Kod Miki Mausa
Sponzor Sampiona
Raspad
Onaj Sto Se Menja
San
Stranac U Svome Gradu
Degenerik
Braca 2
Tvoj Sistem
Pekinska Patka
Je L' Moja (Tvoja Je, Tvoja!)
 
2001 - Gospoda Drugovi (Reizdanje)
Preobrazenje
Decko Iz Dzankovca
Crna Ruka
Braca I
Nedelja Kod Miki Mausa
Sponzor Sampiona
Raspad
Onaj Sto Se Menja
San
Stranac U Svome Gradu
Degenerik
Braca Ii
Tvoj Sistem
Pekinska Patka
Je L' Moja (Tvoja Je, Tvoja!)
Braca Ii (Live)
Onaj Sto Se Menja (Live)
Ja Sam Najveci (Live)
Crna Ruka (Live)
Braca I (Live)
Ti Zelis Oi! (Live)
Nedelja Kod Miki Mausa (Live)
San (Live)
Beograd (Live)
Degenerik (Live)
Srbija Pripada Nama (Live)
Tvoj Sistem (Live)
Mars Odavde Sabane! (Live)
Raspad (Live)
 
2005 - Tironanija
Tironanija
Stoka
Ja, Dop
Dzez Vuna
Dickhead
Srbija Danas
Serbia In Herbia
Stara Skola
On I Ja
Urea Facta Est
Cena Cutanja
Sankerski Lakat
Japi Ljaner
 
2008 - Sahtom U Glavu
Sahtom U Glavu
Punker Stari
Nema Povratka
Vojnik Partije
Heroj Ulice
Politicki Korektan
Russ Meyer
Plastic Show
Kralj Alkohol
Ulicni Sjaj
Tarzan U Zemlji Cuda
Za Ekipu
Tvrdjava
Kraj
 
2012 - Cas Anatomije
Uvod U Anatomiju
Cas Anatomije
U Napad
Zla Krv
Doktor Klovn
Virtuelni Pank
Fabrika Govana
Mesec Boje Piva
Materija
Otimaci Slobode
Pokidani Okovi
Roker Stari
Vavilon
Slepa Gomila
Proslost
_________________________________________________
_________________________________________________
   
_________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 345 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Saht | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  April 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |