Novembar - Diskografija (1986-2013) - 7 December 2013 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:04 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » December » 7 » Novembar - Diskografija (1986-2013)
6:34 PM
Novembar - Diskografija (1986-2013)
________________________________________________
________________________________________________
1986 - Demo (Studeni Studeni)
1989 - Demo (Studeni Studeni)
1990 - Cisto Kao Suza (Studeni Studeni)
1993 - Deguelo
1996 - Blues Juzne Pruge
1999 - Licem Prema Zemlji
2007 - Ko Je Sunce Ubio
2008 - Radulizam
2013 - Proklet
________________________________________________
1986 - Demo (Studeni Studeni)
Da Li Me Volis!
Okrutna I Tiha
Pogledaj Me Poslednji Put
 
1989 - Demo (Studeni Studeni)
Odlazim
Ti Znas
Ona Leti Iznad Zagreba
Gledaj Kako Ljubav Umire
Najljepsa Pjesma
 
1990 - Cisto Kao Suza (Studeni Studeni)
A Ja Sam Je Volio
Najljepsa Pjesma
Cisto Kao Suza
Tvoje Oci Govore
Gledaj Kako Ljubav Umire (Za Jedan Dan)
 
1993 - Deguelo
Deguelo
Tesko Vrijeme
A Ja Sam Je Volio
Oko Za Oko, Zub Za Zub
Sada Znam
Ko Je Sunce Ubio
Rodjendan
1992
Gledaj Kako Ljubav Umire
Doziranje
Mexico
Irena
Sepavi Pas
Samoubijanje
Tvoje Oci Govore
 
1996 - Blues Juzne Pruge
Ja Sam Potpuno Tvoj
Tako Mlad I Tako Cist
Dodir Tvojih Usana
Baby, Baby
Da Li Me Volis
Svetista I Iluzije
Prasina
Gola Zvona Zvone
Dosada
Blues Juzne Pruge
Mesto Pod Suncem
Spomenik
Trideseta
Posle Svega Kisa
Magicna Rec
 
1999 - Licem Prema Zemlji
Jutrima Je Sva Istina
Putujem Sam
Jaca Nego Ljubav
Kazi Mi
Trazim Te
Buntovnik
U Bezanju Je Spas
Raduj Se
Geometrija Ljubavi
Covek Sa Idejama
Potpuni Mrak
 
2007 - Ko Je Sunce Ubio
Da Li Me Volis! (Demo)
Okrutna I Tiha (Demo)
Pogledaj Me Poslednji Put (Demo)
Odlazim (Demo)
Ti Znas (Demo)
Ona Leti Iznad Zagreba (Demo)
Gledaj Kako Ljubav Umire (Demo)
Najljepsa Pjesma (Demo)
A Ja Sam Je Volio
Najljepsa Pjesma
Cisto Kao Suza
Tvoje Oci Govore
Gledaj Kako Ljubav Umire
Vrijeme Nam Prolazi
Tvoje Oci Govore
Tesko Vrijeme
Samoubijanje
Okrutna I Tiha
Mexico
Ko Je Sunce Ubio!
A Ja Sam Je Volio
Doziranje
Blues Juzne Pruge
Ti Si Moja Sena
Baby, Baby
Spomenik
Putujem Sam
Irena
 
2008 - Radulizam
O, O, O...
Ogledalo
Za Zelezno Zaveso
Ne Pitaj Za Mene
Slatka Mala
Bombarderi
Vjeran Pas
Proljece 13. U Decembru
Mlad I Radostan
Samoca
Apokalipticna Devojka
Kdo Su Ti Ludje
Baby, Baby
Mjesto Pod Suncem
 
2013 - Proklet
Novembar
Umoran
Crne Zastave
Cetiri Zida
Kamen U Grudima
Dan Po Dan
Da Li Je Normalno
Vrati Loptu
Malo Srece
Sve
Proklet
Vrata Izlaza
Svetlo U Daljini
Punk Rock Story
________________________________________________
________________________________________________
    
________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 362 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Novembar | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |