Mladen Vojicic Tifa - Diskografija (1984-2009) - 18 May 2014 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:08 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2014 » May » 18 » Mladen Vojicic Tifa - Diskografija (1984-2009)
3:46 PM
Mladen Vojicic Tifa - Diskografija (1984-2009)
Mladen Vojicic Tifa - Diskografija (1984-2009) 1.Deo - 2.Deo
_____________________________________________
1984 - Bijelo Dugme (Bijelo Dugme)
1986 - 100% R&R (Vatreni Poljubac)
1987 - Konji (Divlje Jagode)
1990 - Samo Ljubav Postoji
1993 - Demo
1994 - Sareni Dan
1995 - Dani Bez Tebe
1997 - Grbavica
1998 - No.1
2000 - Ostacu S' Tobom
2001 - Live Skenderija
2005 - Live Zajecar
2007 - Dom Mladih (Sarajevo) CD 1
2007 - Dom Mladih (Sarajevo) CD 2
2009 - The Best Of Live CD 1
2009 - The Best Of Live CD 2
_____________________________________________
_____________________________________________
1984 - Bijelo Dugme (Bijelo Dugme)
Hej Slaveni
Padaju Zvijezde
Meni Se Ne Spava
Za Esmu
Jer Kad Ostaris
Lipe Cvatu
Pediculis Pubis
Aiaio Radi Radio
Lazes
Da Te Bogdo Ne Volim
 
1986 - 100% R&R (Vatreni Poljubac)
100 % R&R
Stipu Gatibo
Ne Ujeda Pas Koji Laje
Neka Ti Bude
Ne Pitaj Mene
Jedan Od Sto
Nisam Blesav Ako Sam Lud
Kako Da Te Ostavim
Andjeo Zla
Kada Sve Prodje
 
1987 - Konji (Divlje Jagode)
Konji
Ne Brini Sestro
Zauvek Tvoj
Turski Mars
Zaboravi
I Want Your Love
Osecam Gola Si
London
Divlje Jagode
 
1990 - Samo Ljubav Postoji
Nek Te Dobre Vile Za Mene Cuvaju
Nisam Vise Onaj Stari
Usne Tvoje Vise Nisu Moje
Ova Noc Je Za Nas Stvorena
Ako Odes Ti
Svejedno Je
Ti I Ja
Dobar Dan Drugovi Moji
Umoran Od Tudjih Pjesama
Uspavanka No 3
 
1993 - Demo
Grbavica (Demo)
Ponesi Zastavu (Demo)
Ponesi Zastavu (Live)
 
1994 - Sareni Dan
Sareni Dan
Nisu Svi Budale Kao Mi
Moja Dragana
Ja Tu Ne Pripadam
Kazu Da Se Ljubav Zove To
Da Li Si Me Ikad Lagala
Zora Je
Ne Brini
 
1995 - Dani Bez Tebe
Javi Se
Duge Kise Jesenje
Dani Bez Tebe
Srce Vatru Zapali
Bit Ce Pjesma
Stipu Gatibo
Nisu Svi Budale Ko Mi
Tiha Voda Ljubavi
Ne Brini Za Mene
Jer Tuga Zna
 
1997 - Grbavica
Grbavica
Nepitaj Me
Za Esmu
100 Posto R'n'R
Da Te Bogdo Ne Volim
Baraba
Padaju Zvijezde
Zauvjek Tvoj
Stipu Gatibo
Meni Se Nespava
Jer Kad Ostaris
Vodi Mene Ti
 
1998 - No.1
Samo Vrag I Bog Zna
Ljubav Veze Nas
S Tobom Ja Mogu Sve
Grijesi Ljubavi
Plave Sestrice
Pridji Blize
Sav Moj Bol
Kraljica Ponoci
Zovu Me Moji Andjeli
Vrijeme Je, Moram Poci
 
2000 - Ostacu S' Tobom
Cura Kao Ti
Nije To Ljubav
Samo Vrag I Bog Zna
Hocu Da Znam
Mamurno Jutro
Evo Ima Godina
Voda Do Koljena
Moji Andjeli
Vjerujem, Ne Vjerujem
Ostacu S´ Tobom
_____________________________________________
_____________________________________________
    
_____________________________________________
_____________________________________________
2001 - Live Skenderija
Zovu Me Moji Andjeli
Ova Noc Je Za Nas Stvorena
Cura Kao Ti
Nije To Ljubav
Nisu Svi Budale Ko Mi
Ne Pitaj Me
100 % Rock ´n´ Roll
Stipu Gatibo
Budi Tu
Lipe Cvatu
Baraba
Jer Kad Ostaris
Javi Se
Bosanac
Lazes Zlato
Kise Jesenje
 
2005 - Live Zajecar
Ostaricu Necu Znati
Svejedno Je
Kise Jesenje
Lazes
Lipe Cvatu Sve Je Isto Ko I Lani
 
2007 - Dom Mladih (Sarajevo) CD 1
Grbavica (Tifa & Cizma)
Padaju Zvijezde
Aiaio Radi Radio
Ova Noc Je Za Nas Stvorena
Usne Tvoje Vise Nisu Moje
Da Te Bogdo Ne Volim
Jer Tuga Zna
Zauvjek Tvoj
Nisu Svi Budale K'o Mi
Javi Se
Tiha Voda Ljubavi (Budi Tu)
Vjeruj Mi
Nije To Ljubav
Plave Sestrice
Ostarit Cu
I Want Your Love
Bacila Je Sve Niz Rijeku (Hari Varesanovic)
Dosao Sam Da Ti Kazem Da Odlazim (Hari Varesanovici)
Ima Neka Tajna Veza (Tifa & Zeljko Bebek & Hari Varesanovic)
Tako Ti Je Mala Moja Kad Ljubi Bosanac (Zeljko Bebek)
 
2007 - Dom Mladih (Sarajevo) CD 2
Da Je Srece Bilo (Zeljko Bebek)
Sinoc Sam Pola Kafane Popio (Zeljko Bebek)
Oprosti Mi Sto Te Volim (Zeljko Bebek)
Lose Vino (Zeljko Bebek)
Zovu Me Moji Andjeli
Lipe Cvatu Sve Je Isti K'o I Lani
Za Esmu
Izgledala Je Malo Cudno...
Ipak Pozelim Neko Pismo
100% Rock 'n' Roll
Stipu Gatibo
Jer Kad Ostaris
Ti I Ja
Ne Pitaj Me
Lazes
Svejedno Je
Kise Jesenje
Meni Se Ne Spava
Plave Sestrice
 
2009 - The Best Of Live CD 1
Kise Jesenje
Lipe Cvatu
Za Esmu
100 % Rock'n' Roll (Tifa & M.Vukasinovic)
Zovu Me Moji Nadjeli
Ova Noc Je Samo Nas Stvorena
Ti I Ja
Cura Kao Ti
Dobar Dan Drugovi Moji
Nije To Ljubav
Nisu Svi Budale Kao Mi
Ako Odes Ti
Jer Tuga Zna
Ne Pitaj Me (Tifa & M.Vukasinovic)
Stipu Gatibo (Tifa & M.Vukasinovic)
Budi Tu
 
2009 - The Best Of Live CD 2
Obecanja (Tifa & Magazin)
Tako Ti Je Mala Moja Kad Ljubi Bosanac
Plave Sestrice
Svejedno Je
Grbavica
Buggy
Usne Tvoje Vise Nisu Moje
Baraba (Tifa & Elvira Rahic)
Jer Kad Ostaris
Evo Ima Gofina (Tifa & Makadam)
Javi Se
Ne Zelis Kraj (Divlje Jagode)
Krivo Je More (Divlje Jagode)
Zauvjek Tvoj (Tifa & Divlje Jagode)
Lazes
Vjerujem-Ne Vjerujem
_____________________________________________
_____________________________________________
    
_____________________________________________
Category: Diskografija | Views: 365 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Mladen Vojicic Tifa | Rating: 5.0/1
Total comments: 2
2  
Puno hvala !

1  
Ljudi puno vam hvala za obnovu od Tifa super ste.
                                                               mfg

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  May 2014  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |