Marchelo - Diskografija (2003-2010) - 11 November 2013 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:06 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » November » 11 » Marchelo - Diskografija (2003-2010)
2:48 PM
Marchelo - Diskografija (2003-2010)

___________________________________________________
___________________________________________________
2003 - De Facto
2006 - Puzzle Shock!
2008 - Treca Strana Medalje
2008 - Treca Strana Medalje (Bonus Disc)
2010 - Deca I Sunce
___________________________________________________
2003 - De Facto
Rec Na Rec
Kuca Na Promaji
Krem De La Krem Feat. Disciplinska Komisija (Frenky & Edo)
4 Ft. Shorty
Pismo Bratu
Bekstvo Feat. Elemental
Kafanska Spika
3 (Lutanje, Mastanje & Sanjanje) (Ft. X3m)
Povratak Hip Hopa Feat. Trial
Suze Feat. Edo Maajka
Klos Vs Ljax
MC Bez Harizme
2 (Bol & Revolt) Feat. Dexstarr
Podzemlje
Bolji Zivot Feat. Gru
Jedan
I Opet Kafanska Spika (Ft. Trip-R, Ikac, El Prezidente, Bookey)
...De Facto...

2006 - Puzzle Shock!
Sve Oke
Sharada
Senke
Pozerishte
Geto
Otkucali Sa Wiklerom Sky-Om
Uskurativna
Gola Vera Sa X-Centrom
Nedodjija Bb
Novi Vavilon Sa Miljanom Dzunic
Ziljave Pichke Sa Shkabom
Vishe Sa Dj Raid-Om
Sveti Bes
Kola
Filter Sa Dj Raid-Om, Ministrom Lingvistom, Flip-Flopom I
Rekvijem Sa Remi I Anom Djokic

2008 - Treca Strana Medalje
Testament
Minut Cutanja
Tri Zelje
Ponos
Trece Oko
Krasnokalipsa
Mimohod
Neko Treci
(Kata)Strofe Bola
Slova
Bluz O Duhu Iz Boce
Tri Prsta
Mrak
Dole
Svetla Gore
Srecna Strana Medalje

2008 - Treca Strana Medalje (Bonus Disc)
Otvaranje (Feat. Dj Raid, Ministar Lingvista And Coteal)
Bol I Revolt (Wikluh Sky Kor Remix)
Scratch Terminator (Dj Raid)
Sve Je Kul (Real Skillz)
Kuca Na Promaji Feat. Syndicate Beats (Remix 2008)
Jedra (Nensi Feat. Aleksandar Cupara And Smajli)
Niceg Nema Vise (Wikluh Sky)
Pozeriste Feat. Iskaz I Svedoci (Remix)
Podzemlje Na Delu (Real Skillz)
Dole Feat. Coteali (Original Verzija)
Ponos Feat. Nensi And Aleksandar Cupara (Remix)
Poslednji Reprezent Feat. Dj Raid, Ministar Lingvista And Preeview

2010 - Deca I Sunce
Filter Iz Ranijih
Teska Artiljerija
Kita
Sindrom Pepeljuge
Blagosloveni Sjeb
Mamica
Modza Bas Ti
Pismo Vanzemaljcu (Dara I)
Bube
Ispod (Dara II)
Odraslima
Kostim
Takav Da Mirno Spava
Sunce
___________________________________________________
___________________________________________________
   
___________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 566 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Marchelo | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |