Laki Pingvini - Diskografija (1983-2000) - 29 November 2012 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:03 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 29 » Laki Pingvini - Diskografija (1983-2000)
8:00 PM
Laki Pingvini - Diskografija (1983-2000)

________________________________
1983 - Muzika Za Mlade
1983 - Sizika
1984 - Uzivo U Kulusicu
1985 - Cry-, Baby Cry
1985 - Striptiz
1995 - Stereo
2000 - Kolekcija Hitova
______________________________________
1983 - Muzika Za Mlade
Baby
Moja Devojka
Disko Podvig
U Pocast Suncu
Ne, Nisam Tvoj Heroj
Lazni Stid
Slobodan Zivot
(Zivot) Je San Snova
Prohujako Sa Vihorom

1983 - Sizika
Sizika
Devojka Iz Svemira
Mozda, Mozda

1984 - Uzivo U Kulusicu
Bonanza
Lazni Stid
Baby
Zivot Je San
Devojka Iz Svemira
Slobodan Zivot
Prohujalo Sa Vihorom
Disko Podvig
Jam Session
Sizika

1985 - Cry, Baby Cry
Cry, Baby, Cry
Blago Morskih Dubina

1985 - Striptiz
Istina O Meni
Ljubavne Dilema
Kraj
Samo Moja
Sve Za Nasu Ljubav
Blago Morskih Dubina
Spreman Na Sve
Carobnjaci

1995 - Stereo
Mala, Velika
Sta Bi Dao Bre (Cantaloop)
Hajde Da Budemo Sami
Vestica
Dragan, Marko I Violeta (Empty Frame)
Pokreni Me
Lola
Igram, Pevam
Kraj
Blago Morskih Dubina

2000 - Kolekcija Hitova
Pokreni Me
Moja Devojka
Devojka Iz Snova
Mozda Mozda
Sizika
Baby
Disco Podvig
U Pocast Suncu
Ne Nisam Tvoj Heroj
Lazni Stid
Slobodan Zivot
Zivot Je San Snova
Prohujalo Sa Vihorom
Istina O Meni
Sve Za Nasu Ljubav
Carobnjaci
Lola
Mala Velika
Kraj
________________________________
________________________________
Category: Diskografija | Views: 1366 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Laki Pingvini | Rating: 0.0/0
Total comments: 2
2  
Moze li osvezenje adrese. HVALA

1  
Link je mrtav moze reuploud?

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |