KBO! - Diskografija (1988-2002) - 22 February 2013 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:02 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » February » 22 » KBO! - Diskografija (1988-2002)
3:32 AM
KBO! - Diskografija (1988-2002)

________________________________________________
________________________________________________
1988 - !OBK
1988 - Live In Budapest
1989 - Forever Punk
1989 - Moja Sloboda
1990 - Pozovi 93
1992 - Za Jedan Korak
1997 - Svetlo Ludila
2001 - (Ne) Menjajte Stanicu
2003 - Drugarska Stvar
________________________________________________
1988 - !OBK
Forever Punk
Mi Smo... Milion Glasova
Borba Za Opstanak
Instrumental
Basketball
Suzy
Poslednji Mohikanci
Balada
Ne Ulazi U Restoran
Drugovi...
Jasnoca

1988 - Live In Budapest
Forever Punk
Kragujevac
Divlji Zapad
Balada
Suzy
Ringispil
Per Aspera Ad Astra
Instrumental
Buducnost - Mi Smo Milion Glasova
Radijatori
Bolovanje
Gradjanin Grada
Opasnost
Patriota
Boban Pocinje - Basketball
Forever Punk II

1989 - Forever Punk
Forever Punk
Kragujevac
Mi Smo ... Milion Glasova
Buducnost
Instrumental
Ringispil
Per Aspera Ad Astra
Opasnost
Boban Pocinje
Bolovanje
Gradanin Grada
Ultra Nova
Basketball
Balada
Poslednji Mohikanci
Suzy

1989 - Moja Sloboda
Perspektiva
Srecan Covek
Pobuna U Predgradju
Kada Izadjem
Gubi Se
Maj
Ne
Outro
Ulica Br. 12
Moja Sloboda
Lopovi
Proslost
Zapaljene Svece

1990 - Pozovi 93
Intro
Pobuna
Alkohol
Lopovi
Kada Izadjem
Prijatelju
Samoca
Moja Sloboda
Perspektiva
Proslost
Bezimena
Ne
Ulica broj 12
Pozovi 93
Bonus

1992 - Za Jedan Korak
Za Jedan Korak
Istina
Ubijte Me
Imena, Bez Imena
Ostavi Me
Covek Jedinka
Hvala
Intermezzo
Sanjam
Osveta
Ja Nisam Tu
Uhvati Daljinu

1997 - Svetlo Ludila
Lice
Nemoj
Vrati Se
Reci Sve
Idi + Odlazi
Pada Noc
Balkanska Legenda
Oda Radosti
Senka
Umoran
Nisam To Ja
Svetlo
Ludilo
Srecan Covek
Grk

2001 - (Ne) Menjajte Stanicu
S.O.S.
Enola Gay
Wonderful Life
Moonlight Shadow
Purple Rain
White Wedding
Mars Na Drinu
Program Svog Kompijutera
What Can I Say
Only You
Rent

2002 - Drugarska Stvar
Zgubidan
Glasacka
Majmune
Bogat Sljam
Prazan Broj
0 1 2
Moja Drzava
Navijacka
O Ne Ne
Drugarska Stvar
What I Can Say
Hej
Za Evropu
________________________________________________
________________________________________________
    
________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 930 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, KBO! | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  February 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Statistics

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |