Hari Mata Hari - Diskografija (1982-2009) - 9 December 2012 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:06 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » December » 9 » Hari Mata Hari - Diskografija (1982-2009)
11:02 PM
Hari Mata Hari - Diskografija (1982-2009)

___________________________________________
Hari Mata Hari - Diskografija (1982-2009)
___________________________________________
1982 - Zadnja Rupa Na Svirali (Hari Varesanovic)
1984 - Zlatne Kocije
1985 - Skini Haljinu (Hari Varesanovic)
1985 - U Tvojoj Kosi
1986 - Ne Bi Te Odbranila Ni Cijela Jugoslavija
1988 - Ja Te Volim Najvise Na Svijetu
1989 - Volio Bi' Da Te Ne Volim
1990 - Strah Me Da Te Volim
1992 - Rodjena Si Samo Za Mene
1994 - Ostaj Mi Zbogom Ljubavi
1997 - Miris Proslosti
1998 - Ja Nemam Snage Da Te Ne Volim
1999 - Live Turneja 99
2001 - Bas Ti Lijepo Stoje Suze
2002 - Live
2002 - Ruzmarin
2003 - Balade
2004 - Zakon Jacega
2006 - Najljepse Od Hari Mata Hari
2006 - Zlatna Kolekcija CD 1
2006 - Zlatna Kolekcija CD 2
2008 - Nikad Bolje
2009 - Sreca
2009 - Uzivo U Zetri (Best Of) CD 1
2009 - Uzivo U Zetri (Best Of) CD 2
___________________________________________

___________________________________________
1982 - Zadnja Rupa Na Svirali (Hari Varesanovic)
Zlatne Kocije
Kadaif (Dzaba Tebi Sva Ljepota)
Mangup Prvog Reda
Cupava
Bacacu Grah
Je L' Vazi! Vazi! (Koloritualno)
Sta Da Radim
Zadnja Rupa Na Svirali
Stidan Kralj
Vjecni Cuvar

1984 - Zlatne Kocije
Kupi' Cu Ti Zlatne Kocija
Slatka Si Ko Kadaif
Klosarcici,Mangupcici I Mamine Maze
Cupava, Da Li Znas
O, Stanite Misli
Kolo Ritualno
Sta Da Radim, Nemam Para
O, Padajte Kise
Stidan Je Bio
Ja Sam Vjecni Cuvar Tvoj

1985 - Skini Haljinu (Hari Varesanovic)
Mandarina
Zapali Me
Merjema
Kamikaza
Mi Tonemo U Grijeh
Skini Haljinu
Ne Boj Se Prvog Snijega
Gdje Si Sad
Barbara
Bingo Domingo

1985 - U Tvojoj Kosi
Mandarina
Skini Haljinu
Merjema
Kamikaza
Polarna Noc
Gdje Si Sada
Zapali Me
Ne Boj Se Prvog Snijega
Barbara
U Tvojoj Kosi

1986 - Ne Bi Te Odbranila Ni Cijela Jugoslavija
Nek Bosna Zapjeva
Hej, Hej Djevojke
Hajde Ustani
Zvijezde Brinu Za Nas
Ako Padate Snegovi Beli
Nova Godina
Ne Zaboravi
Ivana
Eh, Da Si Jos Malo Ostala
Ne Bi Te Odbranila Ni Cijela Jugoslavija

1988 - Ja Te Volim Najvise Na Svijetu
Igrale Se Delije
Javi Se
17 Mi Je Godina
Nase Malo Misto
Ja Te Volim Najvise Na Svijetu
Hej Kako Si
Zaplesi
Kad Dodje Oktobar
Ruza Bez Trna
Poslednji Valcer S Dunava

1989 - Volio Bi' Da Te Ne Volim
Volio Bih Da Te Ne Volim
Ti Znas Sve
Spavaj Mi Spavaj
Pazi Sta Radis
Sto Je Bilo Bilo Je
Svi Moji Drumovi
Godina Za Godinom
Na More Dodjite
Reci Sreco
Sve Ljubavi Su Tuzne

1990 - Strah Me Da Te Volim
Strah Me Da Te Volim
Prsten I Zlatni Lanac
Ostavi Suze Za Kraj
Lud Sam Za Tobom
Ne Budi Me
Otkud Ti K' O Sudbina
Nek' Nebo Nam Sudi
Daj Jos Jednom Da Cujem Ti Glas
Sjeti Se Ljeta
Zakuni Se, Ozivi Me

1992 - Rodjena Si Samo Za Mene
Otkad Tebe Nema
Nije Za Te Bekrija
Ja Ne Pijem
Zbog Tebe
Nije Zima Sto Je Zima
Sedam Rana
Znam Pricu O Sreci
Rodjena Si Samo Za Mene

1994 - Ostaj Mi Zbogom Ljubavi
Poletjela Golubica
Ja Sam Kriv
Ti Si Mi Droga
Bilo Je Lepo Dok Je Trajalo
Sam Pao, Sam Se Ubio
Da Mi Je Ova Pamet Bila
Poslije Nas
Ostaj Mi Zbogom Ljubavi
Kad Dodje Oktobar
Ja Ne Pijem
Znam Pricu O Sreci

1997 - Miris Proslosti
Ako Padate Snjegovi Bijeli
Barbara
Eh, Da Si Jos Malo Ostala
Gdje Si Sada
Hajde Ustani
Hej Hej Djevojke
Ivana
Kamikaza
Merjema
Ne Boj Se Prvog Snijega
Ne Zaboravi
Nek Bosna Zapjeva
Nova Godina
Polarna Noc
Skini Haljinu
U Tvojoj Kosi
Zapali Me
___________________________________________
___________________________________________
    
___________________________________________

___________________________________________
1998 - Ja Nemam Snage Da Te Ne Volim
Ja Nemam Snage Da Te Ne Volim
U Pomoc
Ne Lomi Me
Pusti Me, Boze, Pusti Me
Gdje Li Si Sada Ljubavi
K'o Prvi Dan
Znam Da Te Gubim
Emina
Nije Cudo Sto Te Volim Ludo

1999 - Live Turneja 99
Ja Nemam Snage
Sedam Rana
Reci Sreco
Ne Lomi Me
Ja Ne Pijem
Bekrija
Sta Je Bilo Bilo Je
Kad Dodje Oktobar
Strah Me Da Te Volim
U Pomoc
Ja Te Volim Najvise Na Svijetu
Sedamnaest Ti Je Godina
Volio Bi Da Te Ne Volim
Prsten I Zlatni Lanac
Starac I More
Starac I More (Engleska Verzija)

2001 - Bas Ti Lijepo Stoje Suze
Kao Domine
Zjenico Oka Moga
Bas Ti Lijepo Stoje Suze
Sad Znam Fol
Kada Izgorim
Ja Imam Te, A K'o Da Nemam Te
Zavedi Me
Proklet Sam Sto Ti Oprastam
Ja Odavno Nemam Razloga Za Smijeh
Naci Cu Sebi Nekog Na Ovom Globusu

2002 - Live
Kao Domine
Svi Moji Drumovi
Ne Lomi Me
Hej Kako Si
Kad Dodje Oktobar
Ti Znas Sve
Ja Nemam Snage
Sedam Rana
Volio Bih Da Te Ne Volim
Crni Snijeg
Strah Me Da Te Volim
Ja Ne Pijem
Bas Ti Lijepo Stoje Suze
Bekrija
Ja Imam Te A K'o Da Nemam Te
Ostavi Suze Za Kraj

2002 - Ruzmarin
Ruzmarin
Ja Ne Pijem
17 Mi Je Godina
Emina
Ostavi Suze Za Kraj
Nek Nebo Nam Sudi
Nije Cudo 
Crni Snijeg
Ti Si Mi Droga
Ko Prvi Dan
Ruza Bez Trna
Bilo Je Lijepo Dok Je Trajalo
Poslije Nas
Ja Te Volim Najvise Na Svijetu

2003 - Balade
Bilo Je Lijepo Dok Je Trajalo
Kada Izgorim
Znam Pricu O Sreci
Starac I More
Bas Ti Lijepo Stoje Suze
Gdje Li Si Sada Ljubavi
Otkad Tebe Nema
Rodena Si Samo Za Mene
Ruzmarin
Kad Dode Oktobar (Verzija 2000)
Znam Da Te Gubim
Ja Nemam Snage Da Te Ne Volim
Kao Domine
Nije Cudo Sto Te Volim Ludo
Proklet Sam Sto Ti Oprastam
Ja Sam Kriv Sto Sam Ziv
Ostaj Mi Zbogom Ljubavi
Poslije Nas
Emina

2004 - Zakon Jacega
Vjecno U Nju Zaljubljen
A Gdje Je Ona
Kad Jesen Zamuti
Zakon Jacega
Nema Cega Nema
Napisi Mi Na Celo
Sto Me Mamis
Moj Si Porok
Proljece Je
Idi, Idi

2006 - Najljepse Od Hari Mata Hari
Lejla
Strah Me Da Te Volim
Volio Bih Da Te Ne Volim
17 Mi Je Godina
Ja Nemam Snage Da Te Ne Volim
Sedam Rana Od Sedam Jarana
Reci Sreco
Ne Lomi Me
Ja Ne Pijem
Nije Za Tebe Bekrija
Sto Je Bilo Bilo Je
Kad Dode Oktobar
U Pomoc
Prsten I Zlatni Lanac
Ja Imam Te A K'o Da Nemam Te
___________________________________________
___________________________________________
   
___________________________________________
___________________________________________

___________________________________________
2006 - Zlatna Kolekcija CD 1
Prsten I Zlatni Lanac
Ti Znas Sve
A Gdje Je Ona (Slatka K'o Bonbona)
Ruzmarin
Ne Lomi Me (Live)
Crni Snijeg (Duet Hanka Paldum)
Ja Ne Pijem
Ja Imam Te A K'o Da Nemam Te (Duet Dragana Mirkovic)
Sedamnaest Ti Je Godina (Duet Tatjana Matejas)
Na More Dodite
Sjeti Se Ljeta
Zjenico Oka Moga
Sto Me Mamis
Svi Moji Drumovi
Kad Dode Oktobar
Nema Cega Nema
Kad Jesen Zamuti
Napisi Mi Na Celo

2006 - Zlatna Kolekcija CD 2
Otkud Ti K'o Sudbina
Ja Nemam Snage Da Te Ne Volim
K'o Prvi Dan
Kao Domine
Vjecno U Nju Zaljubljen
Reci Sreco
Strah Me Da Te Volim
Nek' Nebo Nam Sudi
Idi, Idi
Sto Je Bilo, Bilo Je
Bilo Je Lijepo Dok Je Trajalo
Poslije Nas
Volio Bi' Da Te Ne Volim
Javi Se
Ja Te Volim Najvise Na Svijetu
Ostavi Suze Za Kraj
Bas Ti Lijepo Stoje Suze

2008 - Nikad Bolje
Dok Miljacka Protice
Zar Je To Jos Od Nas Ostalo
Lejla
Ja Ne Pijem
Ja Nemam Snage Da Te Ne Volim
Emina
Bilo Je Lijepo Dok Je Trajalo
Ja Sam Kriv Sto Sam Ziv
Ne Lomi Me
Otkad Tebe Nema
Ostaj Mi Zbogom Ljubavi
Starac I More
Ti Rodjena Si Samo Za Mene
Ti Si Mi Droga
Znam Da Te Gubim

2009 - Sreca
Azra
Sreca (Gitara)
Ljubav
Uplakanooka
Tvoje Je Samo To Sto Das
U Znaku Djevice
Ne Mogu Ti Reci Sta Je Tuga
Zaigra Srce Moje
Sve Smo Podijelili
Bomba
Stope Da Ti Ljubim
Jutros Mi Je Ruza Procvjetala

2009 - Uzivo U Zetri (Best Of) CD 1
Ja Te Volim Najvise Na Svijetu
Poletjela Golubica
Sedamnaest Ti Je Godina
Bas Ti Lijepo Stoje Suze
Kao Domine
Hej,Kako Si
Ti Znas Sve
Otkud Ti Ko Sudbina
Ruzmarin
Zjenico Oka Mog
Navodno
Sto Me Mamis
Proljece Je
Ja Sam Kriv Sto Sam Ziv
Idi,Idi
A Gdje Je Ona
Upomoc
Napisi Mi Na Celo
Ja Ne Pijem (Hari & Haris Dzinovic)

2009 - Uzivo U Zetri (Best Of) CD 2
Ja Nemam Snage Da Te Ne Volim
Prsten I Zlatni Lanac
Strah Me Da Te Volim
Svi Moji Drumovi
Kad Jesen Zamuti
Da Mi Je Ova Pamet Bila
Crni Svijeg
Kad Dodje Oktobar
Kada Izgorim
Bilo Je Lijepo Dok Je Trajalo
Ne Lomi Me
Emina
Moj Si Porok
Zakon Jacega
Nije Za Te Bekrija
Mujo Kuje (Hari & Haris Dzinovic)
Dajte Vina...-Ja Bih Opet...(Hari & Haris Dzinovic)
Ja Imam Te,A K'o Da Nemam Te
___________________________________________
___________________________________________
    
___________________________________________
Category: Diskografija | Views: 1255 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Hari Mata Hari | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1  
zdravo vama!
molim obnovite linkove za download od Hari mata Hari , ne rade nadam  da ce  uskoro  postavite novi linkovi wink

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  December 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |