Emilija Kokic - Diskografija (1989-2009) - 14 October 2013 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:07 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » October » 14 » Emilija Kokic - Diskografija (1989-2009)
11:24 PM
Emilija Kokic - Diskografija (1989-2009)

____________________________________
____________________________________
1989 - Rock Me (Maxi Single) (Riva)
1989 - Rock Me (Riva)
1990 - Srce Laneta (Riva)
1994 - Emilia (CDM)
1995 - 100% Emilia
1996 - Ostavi Trag
1999 - S Moje Strane Svemira
2001 - Ja Sam Tu
2008 - Cime Sam Te Zasluzila
2009 - English
____________________________________
1989 - Rock Me (Maxi Single) (Riva)
Rock Me (Extended)
Rock Me
It S Good

1989 - Rock Me (Riva)
Rock Me
Ja Te Volim
Sretan Ti Put
Da Sam Te Ljubavi
Kad Bih Decko Bila
Prosle Su Mnoge Godine
Emilija
Samba
Sangaj
Rock Me (Engleska Verzija)

1990 - Srce Laneta (Riva)
Suzo Moja, Pisi
Sretni Dani
Gdje Si Bio I S Kim
Srce Laneta
Nije Fer
Meni Mama Neda Da
Kada Svira Muzika
Svi Su Posli U Sumi
Poljubi Me
Nebom Letim I Pjeva

1994 - Emilia (CDM)
Javi Se
Ona Zna Da Me Boli
S Nama Je Gotovo
Sto Mi Znacis Ti

1995 - 100% Emilia
100% Znam
Ja Sam Bila S Njim
Ostavljas Mi Ljubav
Ti Si Najbolje

1996 - Ostavi Trag
Boze Kako Sam Pogrjesila
Ja Sam Bila S Njim
100% Znam
Sta Mi Znacis Ti
S Nama Je Gotovo
Javi Se
Ti Si Najbolje
Boze Kako Sam Pogrijesila
Ja Sam Vlak (Duet Nina Badric)
Ostavi Trag
Nestani Snjom
Ostavljas Mi Ljubav
Ona Zna Da Me Boli
Sto Mi Znacis Ti (Live, Mp Rvg)
Ja Sam Vlak (Instrumental)

1999 - S Moje Strane Svemira
Gdje Da Krenem
Zasto Mi Ljubav Ostavljas
Nebo
Dobra Kao Ti
Kad Izgubi Se Ljubav
Tu Sam Ti Ja
Nema Dana
Volim Te, Tako Htio Je Bog
Cekam Te

2001 - Ja Sam Tu
Nisam Ni Okom Trepnula
Ako Opet Vidim Te
Ne Pitaj Me Sto Je Sudbina
Nije Vrime
Ljepota
Ako Se Srusi Sav Moj Svijet
Zaboravi Na Mene
E, Da Si Tu
Bez Srca Zivjeti
Sto Je To
Ja Sam Tu

2008 - Cime Sam Te Zasluzila
Andjeo
Cime Sam Te Zasluzila
Dva Bisera
Jezik Ljubavi
Kad Se Sjetim Starih Ljubavi
Ljubav U Svijeci
Boli Me Sjecanje
Sto Nisam Jezik Pregrizla
Nikad Ne Reci Nikad
I'll Never Fall In Love Again

2009 - English
Close Your Eyes
Merry Christmas
Something From Heaven
Chaos
I'll Never Fall In Love Again
This Is Me
How Did I Lose My Smile
The Way You Say My Name
Letter
Rock Me
It S Good
____________________________________
____________________________________
    
____________________________________
Category: Diskografija | Views: 465 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Emilija Kokic, Riva | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |