Ekatarina Velika - Diskografija (1984-2007) - 30 November 2012 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:05 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 30 » Ekatarina Velika - Diskografija (1984-2007)
6:53 PM
Ekatarina Velika - Diskografija (1984-2007)

Ekatarina Velika - Diskografija (1984-2007)
______________________________________
1984 - Katarina II
1985 - Ekatarina Velika
1986 - Live (Kulusic 1986. + Remasterizovani Snimci)
1986 - Live
1986 - S Vetrom U Lice
1987 - Ljubav
1988 - Live '88
1989 - Samo Par Godina Za Nas
1991 - Dum Dum
1991 - Kao U Snu (Live 1991)
1991 - Live (Dom Omladine Beograd 13.12.1991)
1991 - Live (Dom Omladine Kosovska Mitrovica Novembar 1991)
1991 - Live (Skenderija Dom Mladih Sarajevo 7.12.1991)
1991 - Uzivo Na Radiju BG
1993 - Demo & Live Snimci
1993 - Live (Kumanovo 14.05.1993)
1993 - Neko Nas Posmatra
1994 - Angel's Breath (Milan Mladenovic)
1994 - Unplugged U Pristini
1998 - Kao Nada, Kao Govor, Kao More
2003 - Tribute To EKV - Jako Dobar Tatoo (Zagreb 2003)
2003 - Tribute To EKV - Kao Da Je Bilo Nekad
2007 - Revisited
+ Bonus (Snimci Na Engleskom)
______________________________________

______________________________________
1984 - Katarina II
Aut
Vrt
Platforme
Radostan Dan
Geto
Treba Da Se Cisti 1
Ja Znam
Kad Krenem Ka
Treba Da Se Cisti 2
Jesen

1985 - Ekatarina Velika
Oci Boje Meda
Zaboravi Ovaj Grad
Tattoo
Hodaj
Ruke
Modro I Zeleno
To Sam Ja
Olovne Godine
I've Always Love You

1986 - Live (Kulusic 1986. + Remasterizovani Snimci)
Aut
Vrt (Remaster)
Platforme (Remaster)
Ja Znam (Remaster)
Modro I Zeleno
Jesen
Stvaran Svet Oko Mene
Budi Sam Na Ulici
Kao Da Je Bilo Nekad
Ti Si Sav Moj Bol
Tatoo
Oci Boje Meda
Novac U Rukama
Radostan Dan

1986 - Live
Modro I Zeleno
To Sam Ja
Sedam Dana
Tonemo
Voda
Oci Boje Meda
Budi Sam
Ljudi Iz Gradova
Tatoo
Ti Si Sav Moj Bol
Ljubav
Soba
Jesen

1986 - S Vetrom U Lice
Budi Sam Na Ulici
Kao Da Je Bilo Nekada
Ti Si Sav Moj Bol
Umorna
Novac U Rukama
Sarajevo
Stvaran Svet Oko Mene
Grad
Soba
Stvaran Svet Oko Mene (Live)
Budi Sam Na Ulici (Live)
Kao Da Je Bilo Nekada (Live)
Novac U Rukama (Live)
Ti Si Sav Moj Bol (Live)

1987 - Ljubav
Zemlja
Pored Mene
Ljubav
7 Dana
Voda
Prvi I Poslednji Dani
Ljudi Iz Gradova
Zid
Tonemo
Zemlja (Live)
7 Dana (Live)
Tonemo (Live)
Voda (Live)
Ljudi Iz Gradova (Live)
Pored Mene (Live)
Ljubav (Live)

1988 - Live `88
Modro I Zeleno
To Sam Ja
Sedam Dana
Tonemo
Voda
Oci Boje Meda
Budi Sam
Ljudi Iz Gradova
Pored Mene
Tatoo
Ti Si Sav Moj Bol
Ljubav
Soba
Jesen

1989 - Samo Par Godina Za Nas
Iznad Grada
Krug
Srce
Sinhro
Nisam Mislio Na To
Par Godina Za Nas
Amerika
Ona I On I On I Ja
Ona Mi Je Rekla
Svetiliste
Iznad Grada (Live)
Srce (Live)
Par Godina Za Nas (Live)
Nisam Mislio Na To (Live)
Ona I On I On I Ja (Live)
Sinhro (Live)
______________________________________
______________________________________

______________________________________
1991 - Dum Dum
Dum Dum
Siguran
Odgovor
Karavan
Idemo
Zabranjujem
Glad
Bledo
Hladan
Dolce Vita
Glad (Acoustic)
Glad (Alt. Ver. 1)
Glad (Alt. Ver. 2)
Glad (Demo)
Idemo (Live)
Karavan (Live)
Odgovor (Demo)
Siguran (Demo)

1991 - Kao U Snu (Live 1991)
Odgovor
Siguran
Kao Da Je Bilo Nekad
Karavan
Dolce Vita
Idemo
Glad
Oci Boje Meda
Zemlja
Krug
Zabranjujem
Bledo
Budi Sam Na Ulici
Ti Si Sav Moj Bol
Ljudi Iz Gradova
Novac U Rukama

1991 - Live (Dom Omladine Beograd 13.12.1991)
Odgovor
Siguran
Kao Da Je Bilo Nekad
Karavan
Dolce Vita
7 Dana
Iznad Grada
Idemo
Glad
Oci Boje Meda
Zemlja
Krug
Zabranjujem
Bledo
Budi Sam Na Ulici
Ti Si Sav Moj Bol
Ljudi Iz Gradova
Novac U Rukama

1991 - Live (Dom Omladine Kosovska Mitrovica Novembar 1991)
Par Godina Za Nas
Pored Mene
Voda
Odgovor
Siguran
Kao Da Je Bilo Nekad
Karavan
Dolce Vita
7 Dana
Idemo
Glad
Srce
Dum-Dum
Oci Boje Meda
Zemlja
Krug
Zabranjujem
Ljudi Iz Gradova
Ti Si Sav Moj Bol
Tatoo

1991 - Live (Skenderija Dom Mladih Sarajevo 7.12.1991)
Par Godina Za Nas
Pored Mene
Voda
Odgovor
Siguran
Kao Da Je Bilo Nekad
Karavan
Dolce Vita
7 Dana
Glad
Srce
Dum-Dum
Oci Boje Meda
Zemlja
Krug
Zabranjujem
Bledo
Budi Sam Na Ulici

1991 - Uzivo Na Radiju BG
Uzivo Na Radiju BG0

1993 - Demo & Live Snimci
Anestezija (Demo)
Bezimo U Mrak (Demo)
Hej Mama (Demo)
Istina Masina (Demo)
Jadransko More (Uzivo)
Just Let Me Play Some Modern... (Demo)
Neko Nas Posmatra (Demo)
Zajedno (Uzivo)
______________________________________
______________________________________

______________________________________
1993 - Live (Kumanovo 14.05.1993)
Idemo
Glad
Oci Boje Meda
Dum-Dum
Zabranjujem
Krug
Zemlja

1993 - Neko Nas Posmatra
Neko Nas Posmatra
Istina Masina
Ne
Zajedno
Anestezija
Just Let Me Play Some Modern R'n'r Music
Hej Mama
Bezimo U Mrak
Jadransko More
Ponos
Anestezija (Demo)
Bezimo U Mrak (Demo)
Hej Mama (Demo)
Istina Masina (Demo)
Jadransko More (Uzivo)
Just Let Me Play Some Modern R` N` R Music (Demo)
Neko Nas Posmatra (Demo)
Zajedno (Uzivo)

1994 - Angel`s Breath (Milan Mladenovic)
Praia Do Ventu Eternu
Seconds Of Love
Metak
Assassino
Aplauzi
Ogledalo
Courage III
Caura
Crv
Madalena
Velvet

1994 - Unplugged U Pristini
Kao Da Je Bilo Nekad
Anastezija
Ljudi Iz Gradova
Oci Boje Meda
Sarajevo
Krug
Budi Sam
Ti Si Sav Moj Bol

1998 - Kao Nada, Kao Govor, Kao More
Zemlja
Pored Mene
Ljubav
7 Dana
Ljudi Iz Gradova
Iznad Grada
Krug
Nisam Mislio Na To
Par Godina Za Nas
Idemo
Dum, Dum
Zabranjujem
Glad
Istina Masina
Neko Nas Posmatra
Anestezija
Zajedno

2003 - Tribute To EKV - Jako Dobar Tatoo (Zagreb 2003)
Vatra - Srce
Le Cinema - Krug
Gile - Fenomen
Gile - Samo Ponekad
Gile - O, O, O
Massimo - Aut
Massimo - Budi Sam Na Ulici
Massimo - Tatoo
Darko Rundek - Jesen
Darko Rundek - Kao Da Je Bilo Nekad
Urban & 4 - Ogledalo
Urban & 4 - Sarajevo
Urban & 4 - Radostan Dan

2003 - Tribute To EKV - Kao Da Je Bilo Nekad
Crni Zub I Nmo - Zemlja
Partibrejkers - Zajedno
Dado Topic - Jesen
Jarboli - Idemo
Darkwood Dub - Geto
Elektricni Orgazam - Krug
Novembar - O, O, O..
Night Shift - Ti Si Sav Moj Bol
Block Out - Soba
Darko Rundek - Ona Se Budi
Misko Plavi, Fedja Franklin I Slobodan Trkulja - Anestezija
Vlada Divljan - Radostan Dan
Del Arno Bend - Novac U Rukama
Vrooom - Problem
Tanja Jovicevic - Iznad Grada

2007 - Revisited
Siguran
Ponos
Bledo
Par Godina Za Nas
Karavan
Sedam Dana
Voda
Tonemo
Jadransko More
Anestezija5
Smile

Bonus (Snimci Na Engleskom)
Earth
7 Days
Silver Years
______________________________________
______________________________________
Category: Diskografija | Views: 2355 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Ekatarina Velika | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |