Darkwood Dub - Diskografija (1994-2011) - 28 November 2012 - Blog - Domaca Muzika
Wednesday, 2014-07-23, 5:38 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Xenia Gordi boxset Bijelo Dugme Prljavo Kazaliste YU Grupa Crvena Jabuka Leb i Sol Parni Valjak smf Sergej Cetkovic 2012 Dza Ili Bu Miligram Goblini Indexi Klape Kaliopi IndeXovo Radio Pozoriste Denis & Denis Riblja Corba Laboratorija Zvuka Natasa Bekvalac Direktori KBO! Kristali Rade Serbedzija Elektricni Orgazam Oliver Mandic S Vremena Na Vreme September Neverne Bebe Vlatko Stefanovski Goran Bregovic Davorin Popovic Plavi Orkestar Zdravko Colic Zeljko Joksimovic Drugi Nacin rock Hari Mata Hari Mladen Vojicic Tifa Kolekcije Zana Oliver Dragojevic Laki Pingvini Vlado Georgiev Zabranjeno Pusenje Ana Popovic Gabi Novak Seid Memic Vajta Boa Saht Obojeni Program kolekcija Divlje Jagode Kemal Monteno Ritam Nereda Azra Alka Vuica The Frajle Miso Kovac 2014 Teska Industrija Pop live Razni Izvodjaci Garavi Sokak Plejboj Hitovi Severina Vatreni Poljubac Jadranka Stojakovic Valentino Alisa Djura I Mornari Djavoli Novi Fosili Srebrna Krila Diskografija Rambo Amadeus Aerodrom Neda Ukraden Dubioza Kolektiv Eyesburn Divlji Kesten Bajaga (Momcilo Bajagic) Zorana merlin Piloti Alen Islamovic CDS Djordje Balasevic Galija Pro Arte Buldozer film Magazin 2013 Tose Proeski
Login form
Main » 2012 » November » 28 » Darkwood Dub - Diskografija (1994-2011)
7:49 PM
Darkwood Dub - Diskografija (1994-2011)

____________________________________________________
____________________________________________________
1994 - Paramparcad
1996 - U Nedogled
1997 - Darkwood Dub
1999 - Elektro Pionir
2002 - Zivot Pocinje U 30-Toj
2004 - O Danima
2008 - Jedinstvo
2011 - Kraj Oktobra (Singl)
2011 - Nesto Sasvim Izvesno (Singl)
2011 - Vidimo Se
Bonus
____________________________________________________
1994 - Paramparcad
Lunogled Na Krovu
Jednom Sam Se Vozio Brzo Kao Manijak
Superkul
U Praskozorje
Spori Vavilon
Brzi Vavilon
Zimovanje
On Poskakuje Mlad
Zgodna Sala
Ptice
Smola
Vitamin C
Zajon
Vagabonde
Nevidljivi Ujak
Usamljeni Hasisar
Razbibriga

1996 - U Nedogled
U Nedogled
Treci Vavilon
Sudar
Antena
Kolotecina
Karavan Osecanja
Hej ! Gringo !
Ja Te Potpuno Razumem
Babalu
Imamo Situaciju
Cigra
Moa
Hromi
U Novoj Epizodi
Filadelfija
Petit Dejeuner...
Smak
Filadelfija

1997 - Darkwood Dub
Sila
Strategija Bumerang
Sistem
Dogadjaj Bez Presedana
Danguba
Monoventil
Bumerang.Chiq Toxiq Mix
Dogadjaj Bez Presedana.Chiq Toxiq Mix
Bumerang (Mix) Velja M. & Boris K.
Sistem.Chiq Toxiq Mix
Radionica

1999 - Elektro Pionir
Electro Pionir
Nedaleko Odavde
Ispod Reaktora
O Pustinji
Supernova
Iznenadna Zvona
Nepravda B
Nepravda A
Tabla
Jednog Jutra
Potaman
Zapremina Tela

2002 - Zivot Pocinje U 30-Toj
Vrtlog Vira
Steppin' Out
Nova Dotignuca
Srebrna Kap
Repetitor
M. Jugin
Baobab
Dnevnik
Dorcolac
Zivot Pocinje U 30 Oj

2004 - O Danima
Melos
Regioni
Laka Radost
Prostor Izmedju Nas
Ogrebotina
Oblak Hitre Senke
Neko Misli
Centrala
O Danima

2008 - Jedinstvo
Stvarnost
Secer
Zeneva
Disem
Robot
U Svim Pravcima
Munjevitom Brzinom
Kao Reka
130
Ulazak U Harlem

2011 - Kraj Oktobra (Singl)
Kraj Oktobra

2011 - Nesto Sasvim Izvesno (Singl)
Nesto Sasvim Izvesno
Nesto Sasvim Izvesno (Radio Edit)

2011 - Vidimo Se
Dva
Uirapuru
Nesto Sasvim Izvesno
Autoput
Solarne Stanice
Nije Drama
Kraj Oktobra
Nesto Sasvim Izvesno (Damjan Eltech Remix)

Bonus
Prostor Izmedju Nas (Video Edit)
Srecna Glava
Veliki Duh
Geto
____________________________________________________
____________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 402 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Darkwood Dub | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 Bica&Dzeljana   (2013-07-20 5:23 PM)
Imate li,tj. da li je moguće pronaći albume DD u FLAC/lossless formatu?
Hvala!

Name *:
Email:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 0
Guests: 0
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2014 | Website builder - uCoz |