Darkwood Dub - Diskografija (1994-2011) - 28 November 2012 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2014-08-31, 2:13 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
rock boxset Natasa Bekvalac 2013 Ritam Nereda Galija Zdravko Colic The Frajle Djavoli Azra Dubioza Kolektiv Kaliopi Saht Kemal Monteno Zeljko Joksimovic Bijelo Dugme Divlje Jagode Razni Izvodjaci Srebrna Krila Severina pips Kristali merlin Klape Djordje Balasevic Davorin Popovic Eyesburn Goran Bregovic Alka Vuica Oliver Mandic Vlatko Stefanovski Laki Pingvini Miligram Novi Fosili Zabranjeno Pusenje film Goblini Sergej Cetkovic Pro Arte Zorana Leb i Sol Teska Industrija Ana Popovic Zoster IndeXovo Radio Pozoriste Buldozer Alisa September Jadranka Stojakovic Valentino Alen Islamovic 2012 Divlji Kesten Drugi Nacin Garavi Sokak Pop Prljavo Kazaliste Riblja Corba Aerodrom Djura I Mornari smf Crvena Jabuka Boa Magazin live Gabi Novak YU Grupa Neverne Bebe Plejboj Plavi Orkestar Elektricni Orgazam kolekcija Hitovi Denis & Denis Rambo Amadeus Neda Ukraden CDS Seid Memic Vajta Piloti Laboratorija Zvuka Kolekcije Direktori Bajaga (Momcilo Bajagic) Xenia Parni Valjak Vlado Georgiev Rade Serbedzija Diskografija Oliver Dragojevic Tose Proeski Mladen Vojicic Tifa Gordi Zana 2014 Hari Mata Hari Indexi Colonia Dza Ili Bu KBO! Obojeni Program
Login form
Main » 2012 » November » 28 » Darkwood Dub - Diskografija (1994-2011)
7:49 PM
Darkwood Dub - Diskografija (1994-2011)

____________________________________________________
____________________________________________________
1994 - Paramparcad
1996 - U Nedogled
1997 - Darkwood Dub
1999 - Elektro Pionir
2002 - Zivot Pocinje U 30-Toj
2004 - O Danima
2008 - Jedinstvo
2011 - Kraj Oktobra (Singl)
2011 - Nesto Sasvim Izvesno (Singl)
2011 - Vidimo Se
Bonus
____________________________________________________
1994 - Paramparcad
Lunogled Na Krovu
Jednom Sam Se Vozio Brzo Kao Manijak
Superkul
U Praskozorje
Spori Vavilon
Brzi Vavilon
Zimovanje
On Poskakuje Mlad
Zgodna Sala
Ptice
Smola
Vitamin C
Zajon
Vagabonde
Nevidljivi Ujak
Usamljeni Hasisar
Razbibriga

1996 - U Nedogled
U Nedogled
Treci Vavilon
Sudar
Antena
Kolotecina
Karavan Osecanja
Hej ! Gringo !
Ja Te Potpuno Razumem
Babalu
Imamo Situaciju
Cigra
Moa
Hromi
U Novoj Epizodi
Filadelfija
Petit Dejeuner...
Smak
Filadelfija

1997 - Darkwood Dub
Sila
Strategija Bumerang
Sistem
Dogadjaj Bez Presedana
Danguba
Monoventil
Bumerang.Chiq Toxiq Mix
Dogadjaj Bez Presedana.Chiq Toxiq Mix
Bumerang (Mix) Velja M. & Boris K.
Sistem.Chiq Toxiq Mix
Radionica

1999 - Elektro Pionir
Electro Pionir
Nedaleko Odavde
Ispod Reaktora
O Pustinji
Supernova
Iznenadna Zvona
Nepravda B
Nepravda A
Tabla
Jednog Jutra
Potaman
Zapremina Tela

2002 - Zivot Pocinje U 30-Toj
Vrtlog Vira
Steppin' Out
Nova Dotignuca
Srebrna Kap
Repetitor
M. Jugin
Baobab
Dnevnik
Dorcolac
Zivot Pocinje U 30 Oj

2004 - O Danima
Melos
Regioni
Laka Radost
Prostor Izmedju Nas
Ogrebotina
Oblak Hitre Senke
Neko Misli
Centrala
O Danima

2008 - Jedinstvo
Stvarnost
Secer
Zeneva
Disem
Robot
U Svim Pravcima
Munjevitom Brzinom
Kao Reka
130
Ulazak U Harlem

2011 - Kraj Oktobra (Singl)
Kraj Oktobra

2011 - Nesto Sasvim Izvesno (Singl)
Nesto Sasvim Izvesno
Nesto Sasvim Izvesno (Radio Edit)

2011 - Vidimo Se
Dva
Uirapuru
Nesto Sasvim Izvesno
Autoput
Solarne Stanice
Nije Drama
Kraj Oktobra
Nesto Sasvim Izvesno (Damjan Eltech Remix)

Bonus
Prostor Izmedju Nas (Video Edit)
Srecna Glava
Veliki Duh
Geto
____________________________________________________
____________________________________________________
Category: Diskografija | Views: 429 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Darkwood Dub | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 Bica&Dzeljana   (2013-07-20 5:23 PM)
Imate li,tj. da li je moguće pronaći albume DD u FLAC/lossless formatu?
Hvala!

Name *:
Email:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2014 | Website builder - uCoz |