Boba Stefanovic - Diskografija (1967-1998) - 30 November 2012 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:06 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 30 » Boba Stefanovic - Diskografija (1967-1998)
1:53 PM
Boba Stefanovic - Diskografija (1967-1998)

__________________________________________
__________________________________________
1967 - Kraj Leta
1968 - Beogradsko Prolece
1969 - Beogradsko Prolece
1969 - Pesma Leta
1969 - Smem Li Da Ti Kazem
1970 - Moja Stara Gitara
1970 - Obrisi Suze, Draga
1970 - Svako Mora Imati Nekog
1971 - Bolno Srce Place
1972 - Cuvaj Se Vatre
1972 - Klecim I Molim
1972 - Ljubica
1972 - Za Tvoju Ljubav Zivim
1973 - Bez Tebe Ne Mogu
1973 - Mari, Mari
1973 - Pisi Mi
1974 - Koliko Te Volim
1974 - Vrati Mi Snove Za Dvoje
1975 - Kazu Mi Da Si Jos Uvek Sama
1975 - Ruze
1975 - Vodite Me Njoj
1976 - Ona, Ona, Ona
1977 - Hiljadu Mandolina
1977 - Zivim Tako Sam
1978 - A Onda Sta (Biljana I Boba)
1978 - Da Li Si Nocas Sama
1978 - U Super Salonu
1983 - Tornado
1988 - Evergreen Man
1998 - Hitovi
__________________________________________
1967 - Kraj Leta
Kraj Leta
Ostavi Mi Moje Sne
Oprosti
Jedina Ljubavi

1968 - Beogradsko Prolece
Djordje Marjanovic - Dve Crvene Ruze
Dvoje Starih
Zlatko Golubovic - Nema Pravila
Dragan Stojnic - Vatromet Davnih Zelja

1969 - Beogradsko Prolece
Djurdja
Dusan Jaksic - Serenada Izmedju Solitera
Duo Nanos - Veruj Srcu Mom
Dzentlmeni - Korak Ka Suncu

1969 - Pesma Leta
Tereza Kesovija - Zar Ima Nesto Ljepse Na Tom Svijetu
Moje Srce Kuca Za Tebe
Leo Martin - Volimo Se, Ljudi
Gabi Novak - Jos Nije Kasno

1969 - Smem Li Da Ti Kazem
Smem Li Da Ti Kazem
Ako Me Volis
Mozda Sam Lud Sto Te Volim
Znas Li

1970 - Moja Stara Gitara
Moja Stara Gitara
Hvala Ti Sto Postojis
Nemoj Poci Sad
Neces Videti Suze U Mojim Ocima

1970 - Obrisi Suze, Draga
Obrisi Suze, Draga
Kada Te Nema

1970 - Svako Mora Imati Nekog
Svako Mora Imati Nekog
Daj Mi, Daj

1971 - Bolno Srce Place
Bolno Srce Place
Moja Ljubljena

1972 - Cuvaj Se Vatre
Cuvaj Se Vatre
Budi Samo Moja

1972 - Klecim I Molim
Klecim I Molim
Placimo Zajedno

1972 - Ljubica
Ljubica
Tvoj Prvi Ples

1972 - Za Tvoju Ljubav Zivim
Za Tvoju Ljubav Zivim
Jedna Crnka Dugokosa

1973 - Bez Tebe Ne Mogu
Bez Tebe Ne Mogu
Ostani Moja

1973 - Mari, Mari
Mari, Mari
Oprosti Mi, Mari

1973 - Pisi Mi
Pisi Mi
Kome Da Dam

1974 - Koliko Te Volim
Koliko Te Volim
Hiljadu Gitara

1974 - Vrati Mi Snove Za Dvoje
Vrati Mi Snove Za Dvoje
Nema, Nema Nje

1975 - Kazu Mi Da Si Jos Uvek Sama
Kazu Mi Da Si Jos Uvek Sama
Jedna Noc Sa Tobom

1975 - Ruze
Ruze
Oci Drage Zene

1975 - Vodite Me Njoj
Vodite Me Njoj
Dok Te Ljubi On

1976 - Ona, Ona, Ona
Ona, Ona, Ona

1977 - Hiljadu Mandolina
Hiljadu Mandolina
Covek Sa Gitarom

1977 - Zivim Tako Sam
Zivim Tako Sam (Amore Grande,Amore Libero)
Ne Mogu Bez Tebe

1978 - A Onda Sta (Biljana I Boba)
A Onda Sta
Da Li Neko Zna

1978 - Da Li Si Nocas Sama
Da Li Si Nocas Sama
Kad Bi Znala

1978 - U Super Salonu
U ''Super Salonu''
Vrati Se Ljubavi

1983 - Tornado
Tornado
Hej, Mama
Sta Imam Od Toga
Obrisi Suze, Draga
Kad Tebe Vise Ne Bih Imao
Konstantna Sema
Moj Oblak
Nocna Mora
Zivim Tako Sam
Nebeski Sat (Instrumental)

1988 - Evergreen Man
Anastasia
To Night My Love
If You Go Away
El Porompompero
Rock'n'Roll Medley
Greenfields
Jesebel
Luglilo
You Mean Everything To Me
My Way

1998 - Hitovi
Obrisi Suze Draga
Bolno Srce Place
Moja Ljubljena
Ruze
Cuvaj Se Vatre
Klecam I Molam
Hiljadu Mandolina
Vrati Mi Snove Za Dvoje
Rock'n'roll Medley
Jesabel
My Little One
I'm Living So Alone
Covek Sa Gitarom
Konstantna Sema
Dok Te Ljubi On
Kazu Mi Da Jos Si Uvek Sama
Oprosti
Koliko Te Volim
Zivim Tako Sam
Ona,Ona,Ona
__________________________________________
__________________________________________
Category: Diskografija | Views: 689 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Boba Stefanovic | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1  
Dali postoji mogucnost da se obnove linkovi za dikografiju Boba Stefanovic. Pozdrav i hvala.

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |