Boa - Diskografija (1981-2004) - 13 September 2013 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:06 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » September » 13 » Boa - Diskografija (1981-2004)
2:00 PM
Boa - Diskografija (1981-2004)

______________________________________________
______________________________________________
1981 - Boa
1982 - Milion
1982 - Ritam Strasti
1983 - Govor Tijela
1990 - Prvi Val
1992 - '81-'92
1994 - Kraj Djetinjstva
2004 - Kao Nekad
______________________________________________
1981 - Boa
Milion
Stol
Davni Trag
Nocne Sjene
Melodrama
Zivjeti Od Mraka
Na Nisanu
Sela Gore
Pored Zida

1982 - Milion
Milion
Kriva Prica

1982 - Ritam Strasti
Jer Ljubav Je
Zaraza Rada
Vrijeme Moze Cekati
Ljudozder
Kriva Prica
Dodji
Sve Sto Dajes
Ne Odajte Me Sad
Slatke Cari
Moj Put

1983 - Govor Tijela
Pokreni Se
Za Vezu Je Potrebno Dvoje
Govor Tijela
Zarobit Ce Nas Plamen
Tko Zna Kud Ides
Tako Lijepa
Pjevaj
Novi List
Ostani
Govor Tijela II

1990 - Prvi Val
Stup Od Soli
Spone Ljubavi
Kao Nekad
Usamljeni Ljudi
Svi Tvoji Poljupci
Srce Puno Kise
Prvi Val
Sedam Koraka Za Ples

1992 - '81-'92
Govor Tijela
Zarobit Ce Nas Plamen
Tako Lijepa
Slatke Cari
Dodji
Milion
Srce Puno Kise
Jer Ljubav Je
Za Vezu Je Potrebno Dvoje
Stol
Kriva Prica
Zemlja

1994 - Kraj Djetinjstva
Zauvijek Mlad
Pobijedi Me
Kraj Djetinstva
Samo Jednom Ovdje
Covjek Je
Kao Mir
Sudnji Dan
Pravda
To Nije Techno

2004 - Kao Nekad
Kao Nekad (Verzija 2004)
Prvi Val
Tako Lijepa
Svi Tvoji Poljupci
Zarobit Ce Nas Plamen
Stup Od Soli
7 Koraka Za Ples
Ostani
Usamljeni Ljudi
Zemlja
Kao Mir
Pravda (Verzija 2004)
Boa Constrictor 1974-2004
Kao Mir (Remix 2004)
______________________________________________
______________________________________________
    
______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 583 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Boa | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |