Bijelo Dugme - Diskografija (1973-2006) - 7 June 2013 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:04 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2013 » June » 7 » Bijelo Dugme - Diskografija (1973-2006)
2:32 PM
Bijelo Dugme - Diskografija (1973-2006)

Bijelo Dugme - Diskografija (1973-2006)
1.Deo - 2.Deo - 3.Deo - 4.Deo
______________________________________________
1973 - VIS Jutro - Kad Bi Bio Bijelo Dugme
1973 - VIS Jutro - Na Vrh Brda Vrba Mrda
1974 - Boom Fest (Ljubljana)
1974 - Kad Bi' Bio Bijelo Dugme
1975 - Kongres Rock Majstora (Goran Bregovic & Bijelo Dugme)
1975 - Sta Bi Dao Da Si Na Mom Mjestu
1976 - Eto Bas Hocu
1976 - Himna Lista Zdravo
1977 - Koncert Kod Hajducke Cesme
1979 - Bitanga I Princeza
1981 - 5. April '81
1981 - Dozivjeti Stotu
1982 - Singl Ploce 1974-1980 CD 1
1982 - Singl Ploce 1974-1980 CD 2
1983 - Uspavanka Za Radmilu M
1983 - Ratimir Borsic Raca & Bijelo Dugme - ...A Milicija Trenira Strogocu I Druge Pjesmice Za Djecu
1984 - Bijelo Dugme
1984 - Sanjao Sam Nocas Da Te Nemam (Velike Rock Balade)
1986 - Pljuni I Zapjevaj, Moja Jugoslavijo
1987 - Mramor, Kamen I Zeljezo CD 1
1987 - Mramor, Kamen I Zeljezo CD 2
1988 - Ciribiribela
1988 - Rock 'N' Roll (Najveci Hitovi '74-'88)
1990 - Nakon Svih Ovih Godina
1994 - Ima Neka Tajna Veza
1995 - Iz Sve Snage
1996 - Glavni Junak Jedne Knjige (Dusko Trifunovic)
1997 - Meni Se Ne Spava
1999 - The Best Of 1
2005 - Antologija
2005 - Turneja 2005 (Sarajevo, Zagreb, Beograd) CD 1
2005 - Turneja 2005 (Sarajevo, Zagreb, Beograd) CD 2
2005 - Bijelo Dugme
2006 - Bijelo Dugme Za Kafanu
2006 - Turneja 2005 (Sarajevo, Zagreb, Beograd) DVDA 1
2006 - Turneja 2005 (Sarajevo, Zagreb, Beograd) DVDA 2
2006 - Unplugged
+ Bonus
______________________________________________

______________________________________________
1973 - VIS Jutro - Kad Bi Bio Bijelo Dugme
Kad Bih Bio Bijelo Dugme
U Subotu Mala

1973 - VIS Jutro - Na Vrh Brda Vrba Mrda
Na Vrh Brda Vrba Mrda
Hop Cup

1974 - Boom Fest (Ljubljana)
Ove Cu Noci Naci Blues

1974 - Kad Bi` Bio Bijelo Dugme
Kad Bi` Bio Bijelo Dugme
Blues Za Moju Bivsu Dragu
Ne Spavaj, Mala Moja, Muzika Dok Svira
Sve Cu Da Ti Dam, Samo Da Zaigram
Selma
Patim, Evo, Deset Dana

1975 - Kongres Rock Majstora (Goran Bregovic & Bijelo Dugme)
I Kad Prodje Sve Pjevat Cu I Tad
Ima Neka Tajna Veza
Minijatura Za Moju Majku
Znam Za Jedno Tiho Mjesto

1975 - Sta Bi Dao Da Si Na Mom Mjestu
Tako Ti Je, Mala Moja, Kad Ljubi Bosanac
Hop Cup
Dosao Sam Da Ti Kazem Da Odlazim
Ne Gledaj Me Tako I Ne Ljubi Me Vise
Pozurite, Konji Moji
Bekrija Si, Cijelo Selo Vice.E Pa Jesam, Sta Se Koga Tice
Sta Bi Dao Da Si Na Mom Mjestu

1976 - Eto Bas Hocu
Izgledala Je Malo Cudno U Kaputu Zutom Krojenom Bez Veze
Lose Vino
Eto! Bas Hocu!
Dede Bona, Sjeti Se, De, Tako Ti Svega
Slatko Li Je Ljubit` Tajno
Nista Mudro
Ne Dese Se Takve Stvari Pravome Muskarcu
Sanjao Sam Nocas Da Te Nemam

1976 - Himna Lista Zdravo
Himna Lista Zdravo

1977 - Koncert Kod Hajducke Cesme
Kad Bi` Bio Bijelo Dugme
Nista Mudro
Blues Za Moju Bivsu Dragu
Selma
Ima Neka Tajna Veza
Sve Cu Da Ti Dam, Samo Da Zaigram
Patim, Evo, Deset Dana
Da Sam Pekar
Tako Ti Je, Mala Moja, Kad Ljubi Bosanac
Ne Spavaj, Mala Moja, Muzika Dok Svira
Eto! Bas Hocu!

1979 - Bitanga I Princeza
Bitanga I Princeza
Ala Je Glupo Zaboravit` Njen Broj
Ipak, Pozelim Neko Pismo
Kad Zaboravis Juli
Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta
A Koliko Si Ih Imala Do Sad
Sve Ce To, Mila Moja, Prekriti Ruzmarin, Snjegovi I Sas

1981 - 5. April `81
Izgledala Je Malo Cudno U Kaputu Zutom Krojenom Bez Veze
U Stvari Ordinarna Prica
Ipak, Pozelim Neko Pismo
I Kad Prodje Sve, Pjevat Cu I Tad
Ne Dese Se Takve Stvari Pravome Muskarcu
Sve Ove Godine
Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta
Ha, Ha, Ha
Bitanga I Princeza
Dozivjeti Stotu

1981 - Dozivjeti Stotu
Dozivjeti Stotu
Lova
Tramvaj Krece Ili Kako Biti Heroj U Ova Sugava Vremena
Hotel, Motel
Pjesma Mom Mladjem Bratu (Iz Nisa U Proljece `78)
Cudesno Jutro U Krevetu Gdje Petrovic
Mogla Je Biti Prosta Prica
Ha, Ha, Ha
Zazmiri I Broj
Pristao Sam Bicu Sve Sto Hoce

1982 - Singl Ploce 1974-1980 CD 1
Top
Ove Cu Noci Naci Blues
Glavni Junak Jedne Knjige
Bila Mama Kukunka, Bio Tata Taranta
Da Sam Pekar
Selma
Da Mi Je Znati Koji Joj Je Vrag
Blues Za Moju Bivsu Dragu
Ima Neka Tajna Veza
I Kad Prodje Sve, Pjevat Cu I Tad
Ne Gledaj Me Tako I Ne Ljubi Me Vise
Sve Cu Da Ti Dam Samo Da Zaigram

1982 - Singl Ploce 1974-1980 CD 2
Tako Ti Je Mala Moja Kad Ljubi Bosanac
Ne Spavaj Mala Moja Muzika Dok Svira
Milovan
Goodbye Amerika
Eto! Bas Hocu!
Dosao Sam Da Ti Kazem Da Odlazim
Bitanga I Princeza
Dede Bona, Sjeti Se, De Tako Ti Svega
Pristao Sam Bit Cu Sve Sto Hoce
Sta Je, Tu Je
Dobro Vam Jutro, Petrovic Petre
Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta
Dzambo
Vatra

1983 - Uspavanka Za Radmilu M
Polubauk Polukruzi Poluevropom
Drugarice I Drugovi
Kosovska
U Vrijeme Otkazanih Letova
Zasto Me Ne Podnosi Tvoj Tata
Ako Mozes Zaboravi
Ovaj Ples Dame Biraju
Ne Placi
Uspavanka Za Radmilu M
______________________________________________
______________________________________________
  
______________________________________________

______________________________________________
1983 - Ratimir Borsic Raca & Bijelo Dugme - ...A Milicija Trenira Strogocu I Druge Pjesmice Za Djecu
...A Milicija Trenira Strogocu
Pjesma O Vozovima
Pjesma O Mlijeku
Pjesma O Basti,Parku I Cvijecu
Pjesma O Zmurki I Lovu
Divlji Zapad
Pjesma O Zivotinjama
Pjesma O Mocartu
Lava Dva

1984 - Bijelo Dugme
Hej Slaveni
Padaju Zvijezde
Meni Se Ne Spava
Za Esmu
Jer Kad Ostaris
Lipe Cvatu
Pediculis Pubis
Aiaio Radi Radio
Lazes
Da Te Bogdo Ne Volim

1984 - Sanjao Sam Nocas Da Te Nemam (Velike Rock Balade)
Sta Bi Dao Da Si Na Mom Mjestu
Ima Neka Tajna Veza
Selma
Dosao Sam Da Ti Kazem Da Odlazim
Blues Za Moju Bivsu Dragu
Lose Vino
Ove Cu Noci Naci Blues
Sanjao Sam Nocas Da Te Nemam
Ne Gledaj Me Tako I Ne Ljubi Me Vise
Kad Zaboravis Juli
Ako Mozes, Zaboravi
Sve Ce To, Mila Moja, Prekriti Ruzmarin, Snjegovi I Sas
Pristao Sam , Bicu Sve Sto Hoce

1986 - Pljuni I Zapjevaj, Moja Jugoslavijo
Padaj Silo I Nepravdo (Tempo)
Pljuni I Zapjevaj Moja Jugoslavijo
Zamisli
Pun Mjesec Iznad Bosne
Kad Odem,Kad Me Ne Bude
A I Ti Me Iznevjeri
Zar Ne Vidis Da Pravim Budalu Od Sebe
Hajdemo U Planine
Pijesma Za Malu Pticu
Ruzica Si Bila, Sada Vise Nisi

1987 - Mramor, Kamen I Zeljezo CD 1
Mramor, Kamen I Zeljezo
A Milicija Trenira Strogocu
Svi Mars Na Ples
Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta
Top
Sve Ce, To Mila Moja, Prekriti Ruzmarin, Snjegovi I Sas
Ako Mozes, Zaboravi
Selma

1987 - Mramor, Kamen I Zeljezo CD 2
Tako Ti Je, Mala Moja, Kad Ljubi Bosanac
Ne Spavaj, Mala Moja, Muzika Dok Svira
Meni Se Ne Spava
Odlazim
Lipe Cvatu, Sve Je Isto K`o I Lani
Pristao Sam, Bicu Sve Sto Hoce
Lazes
Sanjao Sam Nocas Da Te Nemam

1988 - Ciribiribela
Ciribiribela
Sta Ima Novo
Necu To Na Brzaka
Evo Zaklecu Se
Djurdjevdan
Napile Se Ulice
Ako Ima Boga
Nakon Svih Ovih Godina
Lijepa Nasa

1988 - Rock 'N' Roll (Najveci Hitovi '74-'88)
Top
Da Sam Pekar
Ne Spavaj Mala Moja Muzika Dok Svira
Tako Ti Je Mala Moja Kad Ljubi Bosanac
Bekrija Si, Cijelo Selo Vice E Pa Jesam, Sta Se Koga Tice
Eto! Bas Hocu!
Slatko Li Je Ljubit` Tajno
Bitanga I Princeza
Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta
Ala Je Glupo Zaboravit` Njen Broj
Kosovska
Cudesno Jutro U Krevetu Gdje Petrovic
Ha, Ha, Ha
Napile Se Ulice

1990 - Nakon Svih Ovih Godina
Zaboravi Ako Mozes
Lipe Cvatu
Za Esmu
Jer Kad Ostaris
Da Te Bogdo Ne Volim
Hajdemo U Planine
Ruzica Si Bila
Pijesma Za Malu Pticu
Pljuni I Zapjevaj Moja Jugoslavijo
Evo Zaklecu Se
Napile Se Ulice
Nakon Svih Ovih Godina
Djurdjevdan
A I Ti Me Iznevjeri

1994 - Ima Neka Tajna Veza
Hajdemo U Planine
Da Te Bogdo Ne Volim
Za Esmu
Jer, Kad Ostaris
Padaju Zvijezde
Nakon Svih Ovih Godina
Cudesno Jutro U Krevetu Gospodje Petrovic
Sve Ce To, Mila Moja, Prekriti Ruzmarin, Snjegovi I Sas
Napile Se Ulice
Meni Se Ne Spava
Ruzica Si Bila, Sada Vise Nisi
Lipe Cvatu (Sve Je Isto K'o I Lani)
Ha, Ha, Ha
Djurdjevdan Je, A Ja Nisam S Onom Koju Volim
Evo Zaklecu Se
Pjesma Za Malu Pticu
Ako Mozes, Zaboravi
______________________________________________
______________________________________________
  
______________________________________________

______________________________________________
1995 - Iz Sve Snage
Top
Tako Ti Je Mala Moja Kad Ljubi Bosanac
Ne Spavaj Mala Moja Muzika Dok Svira
Dosao Sam Da Ti Kazem Da Odlazim
Bekrija Si, Cijelo Selo Vice E Pa Jesam, Sta Se Koga Tice
Sve Cu Da Ti Dam Samo Da Zaigram
Da Sam Pekar
Ne Gledaj Me Tako I Ne Ljubi Me Vise
Da Mi Je Znati Koji Joj Je Vrag
Hop-Cup
Selma

1996 - Glavni Junak Jedne Knjige (Dusko Trifunovic)
Sta Bi Dao Da Si Na Mom Mjestu
Glavni Junak Jedne Knjige
Ima Neka Tajna Veza
Pristao Sam Bicu Sve Sto Hoce
Bijelo Dugme & Raca - Milicija
Zdravko Colic - Da Mi Nije Ove Moje Tuge
Zdravko Colic - Glavo Luda
Zdravko Colic - Srce Je Cudna Zvijerka Stara
Indexi - Cajtnot
Indexi - Treba Omijest Manijake
Indexi - Ti Si Mi Bila U Svemu Naj, Naj
Zdravko Colic - Ljubomora
Zdravko Colic - Rijeka Suza I Na Njoj Ladja
Jadranka Stojakovic - Otom-Potom
Jadranka Stojakovic - Ja Nisam Tvoga Kova
Sta Je Tu Je
Odlikasi

1997 - Meni Se Ne Spava
Top
Glavni Junak Jedne Knjige
Da Sam Pekar
Ne Spavaj, Mala Moja, Muzika Dok Svira
Da Mi Je Znati Koji Joj Je Vrag
Tako Ti Je, Mala Moja, Kad Ljubi Bosanac
Eto!Bas Hocu!
Bitanga I Princeza
Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta
Dozivjeti Stotu
Ha, Ha, Ha
Cudesno Jutro U Krevetu Gdje Petrovic
Kosovska
Lipe Cvatu (Sve Je Isto K`o I Lani)
Padaju Zvijezde
Meni Se Ne Spava
Za Esmu
Djurdjevdan
Hajdemo U Planine
Napile Se Ulice

1999 - The Best Of 1
Dozivjeti Stotu
Lova
Selma
Top
Izgledala Je Malo Cudno U Kaputu Zutom Krojenom Bez Veze
Dosao Sam Da Ti Kazem Da Odlazim
Ne Gledaj Me Tako I Ne Ljubi Me Vise
Eto! Bas Hocu!
Nista Mudro
Kad Zaboravis Juli
Lose Vino
A Koliko Si Ih Imala Do Sad
Ove Cu Noci Naci Blues
Sve Cu Da Ti Dam Samo Da Zaigram

2005 - Antologija
Lipe Cvatu
Tako Ti Je, Mala Moja, Kad Ljubi Bosanac
Hajdemo U Planine
Ne Spavaj, Mala Moja, Muzika Dok Svira
Pristao Sam, Bicu Sve Sto Hoce
Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta
Ruzica Si Bila
Bitanga I Princeza
Ipak, Pozelim Neko Pismo
Selma
Ako Mozes, Zaboravi
Ima Neka Tajna Veza
Nakon Svih Ovih Godina
Sanjao Sam Nocas Da Te Nemam
Dosao Sam Da Ti Kazem Da Odlazim
Lose Vino
Kad Zaboravis Juli
Ne Gledaj Me Tako I Ne Ljubi Me Vise

2005 - Turneja 2005 (Sarajevo, Zagreb, Beograd) CD 1
Lazes
Za Esmu
Meni Se Ne Spava
Jer Kad Ostaris
Da Te Bogdo Ne Volim
Padaju Zvijezde
Aiaio Radi Radio
Nakon Svih Ovih Godina
Sta Ima Novo
Ciribiribela
Kada Odem Kad Me Ne Bude
Ako Ima Boga
A I Ti Me Iznevjeri
Napile Se Ulice
Ipak Pozelim Neko Pismo
Ne Spavaj Mala Moja Muzika Dok Svira

2005 - Turneja 2005 (Sarajevo, Zagreb, Beograd) CD 2
Sve Ce To O Mila Moja Prekriti Ruzmarin,...
Ako Mozes Zaboravi
Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta
Ha Ha Ha
Dozivjeti Stotu
Sanjao Sam Nocas Da Te Nemam
A Milicija Trenira Strogocu
Pristao Sam Bicu Sve Sto Hoce
Lose Vino
Evo Zaklecu Se
Ruzica Si Bila Sada Vise Nisi
Ima Neka Tajna Veza
Tako Ti Je Mala Moja Kad Ljubi Bosanac
Lipe Cvatu Sve Je Isto K`o I Lani
Djurdjevdan Je A Ja Nisam S Onom Koju Volim
Hajdemo U Planine
______________________________________________
______________________________________________
  
______________________________________________

______________________________________________
2005 - Bijelo Dugme
Lipe Cvatu
Pediculis Pubis
Zamisli
Meni Se Ne Spava
Napile Se Ulice
Sta Ima Novo
Evo Zalecu Se
Lazes
Padaju Zvijezde
Hajdemo U Planine
Aiaio Radi Radio
Ako Ima Boga
Za Esmu
Ruzica Si Bila
A I Ti Me Iznevjeri

2006 - Bijelo Dugme Za Kafanu
Goran Bregovic - Intro
Dzej - Napile Se Ulice
Verica Serifovic - Ako Ima Boga
Usnija Redzepova - A I Ti Me Iznevjeri
Dragana Mirkovic - Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta
Dara Bubamara - Zamisli
Stoja - Meni Se Ne Spava
Petar Graso - Ciribiribela

2006 - Turneja 2005 (Sarajevo, Zagreb, Beograd) DVDA 1
Lazes (Mladen Vojicic Tifa)
Za Esmu (Mladen Vojicic Tifa)
Meni Se Ne Spava (Mladen Vojicic Tifa)
Jer Kad Ostaris (Mladen Vojicic Tifa)
Da Te Bogdo Ne Volim (Mladen Vojicic Tifa)
Padaju Zvijezde (Mladen Vojicic Tifa)
Aiaio Radi Radio (Mladen Vojicic Tifa)
Nakon Svih Ovih Godina (Alen Islamovic)
Sta Ima Novo (Alen Islamovic)
Ciribiribela (Alen Islamovic)
Kada Odem Kad Me Ne Bude (Alen Islamovic)
Ako Ima Boga (Alen Islamovic)
A I Ti Me Iznevjeri (Alen Islamovic)
Napile Se Ulice (Alen Islamovic)

2006 - Turneja 2005 (Sarajevo, Zagreb, Beograd) DVDA 2
Selma (Zeljko Bebek)
Ipak, Pozelim Neko Pismo (Zeljko Bebek)
Da Sam Pekar (Zeljko Bebek)
Ne Spavaj, Mala Moja, Muzika Dok Svira (Zeljko Bebek)
Sve Ce To Mila Moja, Prekriti Ruzmarin, Snjegovi I Sas (Zeljko Bebek)
Ako Mozes, Zaboravi (Zeljko Bebek)
Na Zadnjem Sjedistu Moga Auta (Zeljko Bebek)
Ha Ha Ha (Zeljko Bebek)
Dozivjeti Stotu (Zeljko Bebek)
Sanjao Sam Nocas Da Te Nemam (Zeljko Bebek)
Tako Ti Je Mala Moja Kad Ljubi Bosanac
Lipe Cvatu, Sve Je Isto K`o I Lani
Djurdjevdan
Hajdemo U Planine

2006 - Unplugged
Intro
A, Milicija Trenira Strogocu
Pristao Sam, Bicu Sve Sto Hoce
Lose Vino
Evo, Zaklecu Se
Ruzica Si Bila Sada Vise Nisi
Ima Neka Tajna Veza

Bonus
Goran Bregovic - Intervju
______________________________________________
______________________________________________
  
______________________________________________
Category: Diskografija | Views: 977 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija, Bijelo Dugme | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1  
Pozdrav,linkovi za 3 deo su neispravni,može li reupload?Hvala unapred!!!

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  June 2013  »
SuMoTuWeThFrSa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Statistics

Total online: 2
Guests: 2
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |