Ambasadori - Diskografija (1971-2002) - 29 November 2012 - Blog - Domaca Muzika
Sunday, 2016-12-04, 9:07 AM
Main
Registration
Login
Domaca MP3 Muzika
Welcome Guest | RSS

Site menu
Folk Muzika
Who You Are
...
Razni Izvodjaci 2012 Hitovi live Colonia Diskografija Jadranka Stojakovic Goran Bregovic Kolekcije Djordje Balasevic CDS Riblja Corba Bajaga (Momcilo Bajagic) Plavi Orkestar Srebrna Krila Kristali Laboratorija Zvuka Boa Dubioza Kolektiv Oliver Mandic Neverne Bebe Miligram Dza Ili Bu kolekcija Galija Piloti Gordi Laki Pingvini Obojeni Program Zeljko Joksimovic Leb i Sol Eyesburn Elektricni Orgazam Denis & Denis Severina Giuliano Divlji Kesten Lola Novakovic Prljavo Kazaliste Plejboj September Rambo Amadeus Ritam Nereda Alisa Alka Vuica Sergej Cetkovic Pro Arte Djura I Mornari Tose Proeski Djavoli merlin Hari Mata Hari Kaliopi Indexi Parni Valjak Buldozer Aerodrom Davorin Popovic Klape Karolina Goceva Petar Graso Rade Serbedzija Garavi Sokak Bijelo Dugme Alen Islamovic Mladen Vojicic Tifa Crvena Jabuka Novi Fosili YU Grupa Natasa Bekvalac Azra Divlje Jagode Ana Popovic IndeXovo Radio Pozoriste film Teska Industrija Drugi Nacin Valentino Gabi Novak 2013 rock Goblini KBO! Seid Memic Vajta Saht smf Kemal Monteno Direktori S.A.R.S. Oliver Dragojevic Pop pips Miso Kovac Neda Ukraden Magazin Box Set Dragan Stojnic boxset 2014 2015
Login form
Main » 2012 » November » 29 » Ambasadori - Diskografija (1971-2002)
8:07 PM
Ambasadori - Diskografija (1971-2002)

________________________________
________________________________
1971 - Placem Za Tvojim Usnama
1972 - Posljednja Serenada
1973 - Srce Te Zeli
1973 - Sviraj Mi, Sviraj
1974 - Negdje, Na Nekom Moru
1974 - Susret
1975 - Pustite Da Sanjam
1975 - Zemljo Moja
1976 - Nocas Mi Se Pjesma Pise
1976 - Usne Imam Da Ga Ljubim
1977 - '72-'76
1977 - Dodji U Pet Do Pet
1977 - Odrpance
1977 - Zaboravimo Sve
1978 - Imam Jedan Strasan Plan
1978 - Tri Bijela Kruga
1979 - Bilo Bi Dobro
1979 - Neka Ide Sve Do Vraga
1980 - Dao Sam Ti Sto Se Moglo Dati!
1980 - Ne Mogu Nam Nista
1981 - Vidimo Se Sutra
2002 - Kolekcija Hitova
________________________________
1971 - Placem Za Tvojim Usnama
Placem Za Tvojim Usnama
________________________________
1972 - Posljednja Serenada
Posljednja Serenada
Idila Jednog Macka
Hej Vi
________________________________
1973 - Srce Te Zeli
Srce Te Zeli
Kao Rijeka
________________________________
1973 - Sviraj Mi, Sviraj
Sviraj Mi, Sviraj
Sve Sto Kaze Mama
________________________________
1974 - Negdje, Na Nekom Moru
Negdje Na Nekom Moru
Lijepe Rijeci
________________________________
1974 - Susret
Susret
Znam
________________________________
1975 - Pustite Da Sanjam
Pustite Da Sanjam
Jedan Stih
________________________________
1975 - Zemljo Moja
Zemljo Moja
Budi S Njom
________________________________
1976 - Nocas Mi Se Pjesma Pise
Nocas Mi Se Pjesma Pise
Ne Mogu Skriti Svoju Bol
________________________________
1976 - Usne Imam Da Ga Ljubim
Usne Imam Da Ga Ljubim
Prazan Je Moj Dom
________________________________
1977 - '72-'76
Zemljo Moja
Sviraj Mi Sviraj
Susret
Negdje Na Nekom Moru
Usne Imam Da Ga Ljubim
Srce Te Želi
Ne Mogu Skriti Svoju Bol
Nocas Mi Se Pjesma Piše
Jedan Stih
Budi S Njom
Pustite Da Sanjam
Hej Vi
________________________________
1977 - Dodji U Pet Do Pet
Dodji U Pet Do Pet
Jer Zelim Sada Sve Da Znam
________________________________
1977 - Odrpance
Odrpance
Voljela Bih
________________________________
1977 - Zaboravimo Sve
Zaboravimo Sve
Kad Te Jednom Nadjem
________________________________
1978 - Imam Jedan Strasan Plan
Imam Jedan Strasan Plan
Snivaj, Snivaj
________________________________
1978 - Tri Bijela Kruga
Tri Bijela Kruga
Mala Luka
________________________________
1979 - Bilo Bi Dobro
Bilo Bi Dobro
Ne Trazi Me
________________________________
1979 - Neka Ide Sve Do Vraga
Neka Ide Sve Do Vraga
Pokusaj Bar Malo
________________________________
1980 - Dao Sam Ti Sto Se Moglo Dati!
Neka Ide Sve Do Vraga
Imam Dugo Vec Zelju Da Budem S Njom
Kad-Tad
Da Sam Tvoj
Mirnine I
Htio Bih...
Mirnine II
Nista Nije Vazno
Dao Sam Ti Sto Se Moglo Dati!
________________________________
1980 - Ne Mogu Nam Nista
Ne Mogu Nam Nista
Partizani
________________________________
1981 - Vidimo Se Sutra
Vidimo Se Sutra
Nikad, Nikad Ti Neces Znati
________________________________
2002 - Kolekcija Hitova
Zemljo Moja
Sviraj Mi Sviraj
Negdje Na Nekom Moru
Usne Imam Da Ga Ljubim
Srce Te Zeli
Ne Mogu Skriti Svoju Bol
Nocas Mi Se Pjesma Pise
Jedan Stih
Budi S'njom
Pustite Me Da Sanjam
Dodji U Pet Do Pet
Odrpance
Bas Bi Bilo Dobro
Ne Trazi Me
Nek Ide Sve Do Vraga
Kad Tad
Da Sam Tvoj
Htio Bih
Dao Sam Ti Sve Sto Se Moglo Dati
Nista Nije Vazno
Susret
Hej Vi
Kao Rijeka
Voljela Bih
________________________________
________________________________
Category: Diskografija | Views: 880 | Added by: Zukas | Tags: Diskografija (1971-2002), Ambasadori | Rating: 0.0/0
Total comments: 3
3  
mnogi linkovi su neispravni dali je moguca obnova, hvala

2  
link nije ispravan ako može obnova hvala

1  
O cemu se ovde radi i zasto postoji ovaj sajt ako preko njega ne mogu nista da cujem?

Name *:
Email *:
Code *:
Kategorije
Search
Calendar
«  November 2012  »
SuMoTuWeThFrSa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Entries archive
Visitors
Flag Counter
...

| Copyright MyCorp © 2016 | Website builderuCoz |